OVER ONS

De Band & haar leden

passie - hobby - werk

divider

ONTSTAAN VAN DE BAND

Een gedeelde passie voor muziek, voor blues,
voor improvisatie, voor mensen, voor sfeer.

.

Cor Bruinsma
Gitaar én
zang

COR BRUINSMA - GITAAR EN ZANG

Passion never dies. It grows
stronger every day.

Cor Bruinsma: gitarist, zanger én ongekroond ‘leader of the band“. Naast zijn inspanningen binnen de Old Bones Blues Band, legt Cor in z’n dagelijks leven de gitaar niet snel aan de kant. Zijn enorme passie voor het gitaarspel draagt hij graag én met succes over aan eenieder die ook graag de gitaar wil leren bespelen. In zijn eigen gitaarschool (gitaarschoolbruinsma.nl) geeft Cor privé- of groepslessen. Akoestisch of elektrisch gitaar leren spelen? Uw eigen muziekvoorkeur aandragen? Met ruim 30 jaar ervaring vindt u geen betere gitaarleraar in Nijkerk en omstreken!

Cees Butzelaar
Drums

CEES BUTZELAAR - DRUMS

De Blues kruipt waar het gaan kan!

Drummer Cees Butzelaar heeft de Jazz en Blues grooves met de paplepel ingegoten gekregen. Drumles kreeg hij van zijn overbuurman Wally Bishop:  decennia lang de vaste drummer van Louis Armstrong. Na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond, vroeg hij zijn oude muziekmaatje Cor een jaar voor zijn terugkeer om op zoek te gaan naar  een toetsenist en bassist met de bedoeling om een goede bluesband te starten. Here we are! Blues mag in essentie simpel zijn, maar het vraagt veel ervaring van een muzikant om het neer te zetten. Zonder een paar krassen op de ziel is de emotie niet geloofwaardig. De blues kruipt waar het gaan kan!

Steef Roes
Keyboard / Hammond

STEEF ROES - KEYBOARD / HAMMOND

Blues is easy to play, but hard to feel

Toetsenist Steef Roes heeft de muzikale genen van zijn vader. Die verdiende jarenlang de kost als pianist bij nachtclubs en restaurants. Noten lezen? Nee, daar heeft Steef geen kaas van gegeten. Maar door zijn grote gevoel voor muziek heeft hij dat ook niet nodig. De akkoorden heeft hij als vanzelf in de vingers. Al jarenlang actief in allerlei bands; nu bij Old Bones Blues Band zijn plek gevonden. Grote voorliefde voor de échte Hammond met Lesleybox. Maar deze combi is in de praktijk niet altijd handig; dus zijn rode Nord keyboard vindt hij een prima alternatief.

In het dagelijks leven is Steef actief met zijn eigen bedrijf: RoesZwembaden.nl ; hij doet de verkoop, aanleg en onderhoud van (privé)zwembaden, sauna’s en spa’s en alle producten daaromheen.

Rico Pattikawa
Basgitaar

RICO PATTIKAWA - BASGITAAR

'Feeling the blues'

Rico Pattikawa komt uit een warm muzikaal gezin, waarin volgens de Molukse tradities muziek luisteren en vooral muziek maken de boventoon voerde. Dit heeft hem uiteindelijk gevormd tot een allround bassist. Als autodidact speelt hij voornamelijk op intuïtie en gevoel en ‘voelt’ dus ook the blues. Hij is dan wel het nieuwste bandlid, maar leunt op jarenlange ervaring in verschillende bands door het hele land. Tevens heeft hij in het verleden een decennia lang met Cor de bühne gedeeld op menig huwelijks- en verjaardagsfeesten. In het dagelijks leven houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen en beheren van software bij verzekeraars, financiële- en gemeentelijke instellingen.

Caroline Boschman
Zang

CAROLINE BOSCHMAN - ZANG

Met de paplepel ingegoten

Of het nu klassiek, rock, blues, soul of pop is……In alle muziekstijlen zit blues, het wordt alleen telkens anders verwoord.
Opgegroeid in een degelijk muzikaal nest heeft Caroline de (klassieke) muziek met de paplepel ingegoten gekregen. In haar puberjaren is ze, naast het spelen van klassieke muziek, in een bandje gaan zingen en dat is nooit meer gestopt. Alle muziekstijlen heeft ze in meerdere bands langs haar stembanden laten gaan en dat zal ze tot in lengte van dagen blijven doen. Daarnaast gebruikt ze haar stem om mensen in hypnose te brengen. Hoe? Dat kun je lezen op haar

Sonja Koninga
Zang

SONJA KONINGA - ZANG

Never too old for 'The Blues'

Sonja Koninga, ook bekend als zangeres Sunny, verzorgt één van de stemmen van de backing vocals van onze band. Na een berg ervaring te hebben opgedaan in verschillende bands is zij tot op heden ook solo te boeken als Sunny (www.sunny-party.nl). Cor blijft de rode draad in haar leven. Met gedeelde liefde voor muziek is zij met Cor al meer dan 30 jaar bevriend. En hebben zij destijds 10 jaar het podium gedeeld in een andere band, waarin ook Rico jaren heeft meegespeeld.
De energie en het genot spat van het podium, zo heerlijk vindt zij het om nu ook ‘The Blues’ te mogen zingen.