OVER ONS

De Band & haar leden

passie - hobby - werk

divider

ONTSTAAN VAN DE BAND

Een gedeelde passie voor muziek, voor blues,
voor improvisatie, voor mensen, voor sfeer.

.

Cor Bruinsma
Gitaar én
zang

COR BRUINSMA - GITAAR EN ZANG

Passion never dies. It grows
stronger every day.

Cor Bruinsma: gitarist, zanger én ongekroond ‘leader of the band“. Naast zijn inspanningen binnen de Old Bones Blues Band, legt Cor in z’n dagelijks leven de gitaar niet snel aan de kant. Zijn enorme passie voor het gitaarspel draagt hij graag én met succes over aan eenieder die ook graag de gitaar wil leren bespelen. In zijn eigen gitaarschool (gitaarschoolbruinsma.nl) geeft Cor privé- of groepslessen. Akoestisch of elektrisch gitaar leren spelen? Uw eigen muziekvoorkeur aandragen? Met ruim 30 jaar ervaring vindt u geen betere gitaarleraar in Nijkerk en omstreken!

Erik Spiekermann
Basgitaar

ERIK SPIEKERMANN - BASGITAAR

People all over the world have problems. And as long as people
have problems, the blues can never die.

Basgitarist Erik Spiekermann speelt niet alleen op de basgitaar, hij bouwt ze ook! Als fanatiek gitaarliefhebber startte hij ooit hobbymatig met het sleutelen aan z’n eigen gitaren. Al snel bleek dat hij méér kon dan alleen een setje snaren vervangen. Dit resulteerde in een eigen bedrijf in het onderhoud aan en de verbouw van bestaande (bas)gitaren. Daarnaast bouwt Erik ook zijn eigen custom-built gitaren die kwalitatief vergelijkbaar zijn met merken als Fender, Gibson, PRS en Ibanex. Meer weten? Kijk op www.es-music.nl

Steef Roes
Keyboard / Hammond

STEEF ROES - KEYBOARD / HAMMOND

Blues is easy to play, but hard to feel

Toetsenist Steef Roes heeft de muzikale genen van zijn vader. Die verdiende jarenlang de kost als pianist bij nachtclubs en restaurants. Noten lezen? Nee, daar heeft Steef geen kaas van gegeten. Maar door zijn grote gevoel voor muziek heeft hij dat ook niet nodig. De akkoorden heeft hij als vanzelf in de vingers. Al jarenlang actief in allerlei bands; nu bij Old Bones Blues Band zijn plek gevonden. Grote voorliefde voor de échte Hammond met Lesleybox. Maar deze combi is in de praktijk niet altijd handig; dus zijn rode Nord keyboard vindt hij een prima alternatief.

In het dagelijks leven is Steef actief met zijn eigen bedrijf: RoesZwembaden.nl ; hij doet de verkoop, aanleg en onderhoud van (privé)zwembaden, sauna’s en spa’s en alle producten daaromheen.

Cees Butzelaar
Drums

CEES BUTZELAAR - DRUMS

De Blues kruipt waar het gaan kan!

Drummer Cees Butzelaar heeft de Jazz en Blues grooves met de paplepel ingegoten gekregen. Drumles kreeg hij van zijn overbuurman Wally Bishop:  decennia lang de vaste drummer van Louis Armstrong. Na 20 jaar in het buitenland te hebben gewoond, vroeg hij zijn oude muziekmaatje Cor een jaar voor zijn terugkeer om op zoek te gaan naar  een toetsenist en bassist met de bedoeling om een goede bluesband te starten. Here we are! Blues mag in essentie simpel zijn, maar het vraagt veel ervaring van een muzikant om het neer te zetten. Zonder een paar krassen op de ziel is de emotie niet geloofwaardig. De blues kruipt waar het gaan kan!

.